Regim de slabit rapid

Regim de slabit rapidIn general, un regim de slabit rapid nu este recomandat, pentru ca restrictia calorica este mult prea mare si ne putem pune problema daca respectiva dieta este sanatoasa sau nu.

Insa uneori avem nevoie sa slabim rapid unul, doua sau trei kilograme. Vrem sa mergem la o nunta si am descoperit ca rochia nu ne mai vine prea bine, sau la mare si vrem sa exterminam macar o parte din kilogramele care ne fac sa nu aratam exact asa cum ne dorim. Sau urmeaza orice alt eveniment si iata, ne dorim sa aratam perfect.

Solutia in acest caz poate fi constituita de un regim de slabit rapid, in care vom pierde si o cantitate mare de lichide si minerale, asa ca sfatul revistei noastre online este sa nu il prelungim mai mult de durata indicata.

Va propunem mai jos o cura de slabire ce dureaza doar 3 zile, si in timpul careia se pot pierde cam 3 kilograme (deci un kilogram pe zi de regim) cu conditia respectarii lui intocmai.

 

Regim de slabit de 3 zile

Ziua 1 – legume – se mananca legume dupa preferinte (mai putin cartofi), in salate sau fierte, fara a adauga ulei, sare sau altceva

Ziua 2 – fructe – orice fel de fructe, cu exceptia bananelor

Ziua 3 – orez – vom fierbe orezul, fara insa a-i adauga sare. Putem  totusi sa adaugam rosii decojite fara sare (trebuie sa citim eticheta conservei) sau una-doua rosii proaspete, daca ne place gustul

Aceasta dieta ne va ajuta sa pierdem chiar si patru kilograme (media este de 3, asa cum scriam mai sus), si nici nu ne vom infometa foarte tare, pentru ca sunt permise cantitati destul de mari din fiecare grupa permisa. Trebuie sa evitam sarea si sa bem foarte, foarte multa apa, pentru a ne mentine hidratati.

La finele regimului de slabit, nu ar fi rau sa nu facem excese alimentare, in felul acesta putand sa spunem adio kilogramelor pierdute.

Voi ce regim de slabit rapid recomandati?

ADD YOUR COMMENT