Gama de produse pentru slabit Yves Rocher

suplete-yves-rocherGama de produse de slabit Yves Rocher se imbogateste pe zi ce trece, asa cum este normal, pentru ca silueta este o preocupare costanta a femeii moderne.

Pentru ca sunt eficiente si pentru ca pe o parte dintre ele le-am testat chiar noi, o sa le dedicam o rubrica speciala, pe care o vom imbogati in timp cu ultimele aparitii ale acestei game.

Sa spunem in primul rand ca pe site-ul Yves Rocher se comercializeaza doua tipuri de produse destinate slabirii : pe de o parte, o serie de creme pentru suplete, care au in acelasi timp un rol detoxifiant si redau fermitatea pielii, fiind foarte importante mai ales cand slabim si nu ne dorim sa experimentam inestetica piele lasata, iar pe de alta parte cateva suplimente alimentare pentru slabit, incluzand produse pentru drenaj si eliminare, dar si produse pentru arderea grasimilor.

Cremele anticelulitice si pentru suplete Yves Rocher sunt produse de ultima generatie si, mai mult, asa cum ne-a obisnuit acest brand, fabricate cu grija pentru natura si pielea noastra.

Iata si cele 3 recomandari ale noastre din categoria creme anticelulitice :

 

  • Daca ai in vedere slabirea localizata, recomandarea noastra este Gelul pentru remodelarea abdomenului si feselor, cu eficacitate tintita asupra zonelor cu probleme. Noi l-am testat si am fost incantate pentru ca are o textura usoara si nu iti lasa mainile lipicioase !
  • Daca iti doresti o eliminare mai buna a toxinelor in cursul procesului de detoxifiere, iti recomandam Gelul SOS detoxifiant. Te ajuta sa slabesti si sa te simti mai bine in pielea ta. Are aceeasi textura usoara, care nu iti lasa o senzatie neplacuta de maini lipicioase.
  • Daca iti doresti un produs foarte eficient si cu rezultate rapide, iti recomandam Concentratul pentru supleţe triplă acţiune. Este foarte eficient in combaterea celulitei si in reducerea semnificativa a masei de grasime

Daca iti doresti sa faci economii si sa ai in acelasi timp rezultate mai bune, pentru ca vei folosi doua produse in paralel, Yves Rocher iti ofera cateva pachete combinate, cu reduceri semnificative de prêt.

Click aici pentru a vedea intreaga gama de produse anticelulitice si pentru a ti-l alege pe cel mai potrivit !

Din categoria suplimente alimentare si produse de slabit, iti recomandam Svelta Frutalin Consum si eliminare, ce contine o combinatie de plante foarte eficiente in cura de slabire, dar si de detoxifiere.

Recomandarea noastra este ca, pentru o slabire eficienta si de durata, sa combinati o crema speciala, un produs de slabit, dar si sa respectati cinci pasi simpli, care va vor conduce cu siguranta la rezultate de care veti fi multumit, respectiv :

 • Sa luati 3 mese pe zi, de la care sa nu lipseasca niciodata legumele crude
 • Sa reduceti procentul de sare si grasimi din dieta
 • Sa eliminati, in masura posibilului, zaharul din alimentatie
 • Sa faceti miscare, cate o ora de cel putin 3 ori pe saptamana
 • Sa reduceti si chiar sa eliminati carbohidratii consumati seara

Fiecare dintre aceste masuri isi are rolul ei, iar combinarea lor cu administrarea catorva produse de slabit si suplete eficiente nu poate decat sa sporeasca rezultatele!

In plus, Yves Rocher are numeroase surprize lunare, produse oferite gratuit la comenzi si reduceri importante. De exemplu, in luna mai oferta cuprinde foarte cunoscuta Apa de Colonie The Vert GRATUITA pentru o comanda de 39 de lei !

Descopera aici surprisele Yves Rocher de mai !

No Responses

ADD YOUR COMMENT