Cum a slabit Gabriela Cristea

Gabriela-CristeaPe Gabriela Cristea suntem siguri ca o stii de la televizor, si tot siguri suntem ca ai remarcat transformarea ei spectaculoasa din ultimul an: de la o silueta rubensiana, vedeta a ajuns sa poarte marimea S la haine si sa arate incredibil!

Gabriela a povestit cu cateva ocazii care a fost secretul prin care a slabit: nu a tinut cure drastice de slabire, ci a apelat la un stil de viata sanatos, ajutandu-se si de sport si de sfaturile unui nutritionist.

Astfel, a eliminat dulciurile, prajelile, fainoasele si grasimile din alimentatia zilnica, dar si alimentele procesate, avand in componenta multe chimicale si preparate incorect.

Isi bazeaza acum dieta pe alimente sanatoase, simple, pregatite in mod sanatos: carne si peste, fructe si legume, migdale, branzeturi sau nuci.
Mananca 3 mese pe zi si ia 2 gustari si, cel mai important, face sport cat de des poate. Este formula ideala, spunem noi, pentru a avea o silueta de invidiat! Si o felicitam pe vedeta pentru cum a reusit aceasta transformare, in decursul unui singur an!

Iata si un clip in care Gabi povesteste cum a reusit sa slabeasca:


Gabriela Cristea, slabire miraculoasa. Cum a ajuns de la 90 de kilograme la haine de marimea S pe www.acasatv.ro

Elefant.ro

Sursa foto> Realitatea.net

ADD YOUR COMMENT